Hoe de Ozybag de Nachtrust van Familie Jansen Veranderde

Hoe de Ozybag de Nachtrust van Familie Jansen Veranderde

De Uitdaging van Familie Jansen

De familie Jansen uit Utrecht worstelde met de slaapproblemen van hun achtjarige zoon Tim, die ADHD heeft. Tim had veel last van prikkels en vond het moeilijk om 's nachts door te slapen, wat resulteerde in vermoeiende dagen voor het hele gezin. Zijn moeder, Sandra, legt uit: "Tim was vaak onrustig en werd meerdere keren per nacht wakker. We probeerden van alles, maar niets leek te werken."

De Ontdekking van de Ozybag

Op zoek naar een oplossing stuitte Sandra op de Ozybag. Aangetrokken door de belofte van een constante, rustgevende druk zonder de warmte van een verzwaringsdeken, besloot de familie het te proberen. "We hadden gelezen dat de zachte compressie die de Ozybag biedt, kan helpen bij kinderen met ADHD door een gevoel van veiligheid te creëren," vertelt Sandra.

Tim’s Eerste Nacht met de Ozybag

De eerste nacht dat Tim in de Ozybag sliep, was een openbaring voor de familie. "Hij sliep de hele nacht door zonder wakker te worden. Het was alsof we een andere Tim zagen de volgende ochtend," zegt Sandra. De Ozybag, gemaakt van zacht, rekbare rayon, hield Tim comfortabel zonder te warm te worden en de voetenflip zorgde voor extra aanpassingsvermogen.

De Voortdurende Impact

Sindsdien zijn de nachten van de familie Jansen getransformeerd. Tim slaapt consequent door en is overdag alerter en gelukkiger. "Het heeft niet alleen zijn slaap verbeterd, maar ook die van ons. We zijn allemaal minder gestrest en meer uitgerust," deelt Sandra mee. Ze beveelt de Ozybag nu aan bij andere ouders van kinderen met soortgelijke uitdagingen.

Dankzij de Ozybag heeft de familie Jansen eindelijk een oplossing gevonden die Tim helpt om de rust te krijgen die hij nodig heeft, waardoor het hele gezin profiteert van betere nachten.

*Foto's ter illustratie


You may also like