Ontwerp zonder titel - 2024-01-08T095337.428.png__PID:eb9ec8b0-cde4-45ef-9512-0180cdc69f7b

Je bestelling retourneren?

Wij begrijpen al te goed hoe belangrijk een goede nachtrust voor jou is. Bij het selecteren van producten voor de beste nachtrust is jouw individuele smaak van groot belang. Het kan natuurlijk zo zijn dat de Ozybag niet volledig naar wens is.

Het kan zijn dat de Ozybag even tijd nodig heeft om vertrouwd te raken. Wij raden altijd aan om hem minimaal zeven nachten te proberen om er gewend aan te raken. Probeer het dus eerst goed uit alvorens te besluiten tot retournering.

De route die jouw retourzending neemt!

Het proces van een pakket bestellen, ontvangen, uitpakken, vervolgens weer inpakken en retourneren lijkt niet echt gestroomlijnd, toch? En dat is het eigenlijk ook niet. Bekijk hieronder de route die jouw teruggestuurde pakket doorloopt.

Verzending

Het inpakken en verzenden van jouw pakket kost geld. Het retourneren hiervan zorgt dus voor onnodige kosten.

Retournering

De reis terug zorgt ook weer voor extra kosten en CO₂ uistoot door het verzendbedrijf.

Inspectie

Het product moet geinspecteerd en verwerkt worden door het bedrijf.

Ontwerp zonder titel - 2024-01-08T100020.402.png__PID:66abbff7-a52a-4906-aa4c-5f42014379c6

Duurzaamheid

Wanneer je een pakket retourneert, lijkt dat misschien een simpele handeling. Maar achter de schermen heeft deze actie aanzienlijke gevolgen voor het milieu. Elk retourpakket gaat door meerdere transportfasen - van je huis naar een sorteercentrum, en vervolgens naar de winkelier of fabrikant. Dit betekent meer voertuigen op de weg, wat leidt tot hogere CO2-uitstoot.

Weet je het zeker?

We vinden het jammer dat je de Ozybag wilt retourneren. Om te zien of er een mogelijkheid is om dit op te lossen of om te bespreken of er wellicht een alternatieve oplossing is, verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen door op de onderstaande knop te klikken of een e-mail te sturen naar info@ozysleep.com

Neem contact op